Shopping cart close
close

Blog

EVENTS & NEWS

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020: Παιδική θεατρική παράσταση “Το όνειρο του σκιάχτρου”

Η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη παρουσιάζει την θεατρική παράσταση “Το όνειρο του σκιάχτρου”, την Πέμπτη 20 Αυγούστου (21:00) στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος.

Ένα έργο του Ευγένιου Τριβιζά, που θα “μαγέψει” μικρούς και μεγάλους, αφού τα μηνύματα του για αγάπη, πίστη, δύναμη, φιλία, ομαδικότητα και ελευθερία είναι πάντα ουσιαστικά και επίκαιρα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζεται σε παιδική σκηνή η πρωτοποριακή τεχνοτροπία 3D mapping projection, ώστε οι θεατές να βιώσουν μια ανεπανάληπτη και αξέχαστη αισθητική εμπειρία.

Σκηνοθεσία: Σπύρος Καψίλης – Γιάννης Παπαθανασίου

Πρωτότυπη Μουσική: Μίμης Πλέσσας

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

  1. Μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster, κάνοντας κλικ ΕΔΩ
  2. Με την φυσική σας παρουσία στον χώρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος “Ο Ξενοφών” (Διεύθυνση: Λεωφόρος Βραυρώνος – 5η Στάση)
    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6989888793

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020 είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οδηγίες προς τους συμμετέχοντες

Ο συμμετέχων στις εκδηλώσεις Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2020:

  • Έχει τη δυνατότητα προμήθειας μέχρι 2 ηλεκτρονικών εισιτηρίων. Σε περίπτωση συμμετοχής περισσότερων ατόμων, επαναλαμβάνει τη διαδικασία με άλλον λογαριασμό χρήστη.
  • Σε περίπτωση που κάποιος προσέλθει ένα τέταρτο μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, ενδέχεται ακύρωση του εισιτηρίου.
  • Πρέπει ο θεατής να βρίσκεται στον χώρο της εκδήλωσης 1 ώρα πριν την έναρξη, τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας και με χρήση μάσκας.

Λόγω COVID-19, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις αφορά ΜΟΝΟΝ τους κατοίκους του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος, επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

ΠΗΓΗ:ARTEMIDANEWS
Scroll To Top Sidebar