News

Go Kart: 6 πίστες καρτ για παιδιά για την απόλυτη δόση αδρεναλίνης

1. Kartland, Παλλήνη

Το 1999 ο Νίκος Αντωνίου ίδρυσε την KARTLAND και ξεκίνησε την προσπάθεια δημιουργίας πίστας καρτ σε ευρωπαϊκά πρότυπα ώστε να συνδυάζεται άριστα η διασκέδαση και η ασφάλεια. Για περισσότερο από 20 χρόνια, η ΚΑRTLAND με την αυτόματη χρονομέτρηση, τις διάφορες κατηγορίες κάρτ (200cc ,270cc, 270cc ΑμεΑ, 390cc, 420cc, Rotax 125cc, διθέσια, ηλεκτρικά αυτοκινητάκια) και με τον απαραίτητο εξοπλισμό παρέχει δυνατή εμπειρία καρτ υψηλών προδιαγραφών. Στην KARTLAND πραγματοποιούνται παιδικά πάρτυ, σεμινάρια Κυκλοφοριακής Αγωγής, μαθήματα καρτ, ενώ πραγματοποιούνται μαθήματα καρτ σε ολιγομελή γκρουπ και με την ολοκλήρωση των μαθημάτων τα παιδιά παραλαμβάνουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Το πρόγραμμα αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες και περιλαμβάνει βασικές πληροφορίες για το καρτ και την οδήγησή του. Ο βασικός στόχος είναι τα παιδιά να έχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να οδηγούν με ασφάλεια και σύνεση που είναι άλλωστε κύρια χαρακτηριστικά ενός καλού οδηγού.
Λ. Ανθούσας 8, Παλλήνη, Αττική
Τηλ.: 2106668323210 603 36036948084351

2. Kartodromo, Αφίδνες

“Karting”. Ένα έξυπνο, δημοφιλές και σύγχρονο άθλημα. Μια μοναδική διασκέδαση που σε βοηθά να βάζεις και να ξεπερνάς όρια, ενώ ταυτόχρονα σε προδιαθέτει να σκέπτεσαι, να ασχολείσαι και να ξεχνάς κάθε ένταση. Προσιτό, εύκολο και ασφαλές, αυξάνει την ενεργητικότητα και όταν το γνωρίζεις καταλαβαίνεις ότι είναι τρόπος ζωής. Το Kartodromo λειτουργεί καθημερινά σαν ένας πολυχώρος δράσης, απόλαυσης και διασκέδασης. Χωρίς ηλικιακά όρια μπορεί και φιλοξενεί οικογένειες, παιδιά, νέους και… αυτούς που αισθάνονται νέοι. Η πίστα διατίθεται για ενοικίαση Kart, που το Kartodromo παρέχει με χρονομίσθωση, πάντα με αυστηρή επιλογή, ανάλογα με τις ηλικίες και το βαθμό ικανότητας ή εκπαίδευσης των επισκεπτών. Ιδιώτες ή αγωνιζόμενοι, με δικά τους Kart, μπορούν και χρησιμοποιούν την πίστα, πάντα σε ξεχωριστό χρόνο από τα απλά ενοικιαζόμενα Kart. Ιδανικό όταν τα παιδιά κάνουν μάθημα, εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας και παρακολουθείτε την πρόοδό τους.
28ο χλμ. Αθηνών – Λαμίας (Διόδι Αφιδνών), Αφίδνες
Τηλ.: 22950 2326522950 23266

3. Speedpark, Ασπρόπυργος

Μία από τις μεγαλύτερες πίστες στον Ασπρόπυργο τα τελευταία 30 χρόνια και ιδανικό για ηλικίες παιδιών από 7 ετών και άνω. Μετά από μία δύσκολη περίοδο για την πίστα η ριζική ανανέωση της ήρθε τον Σεπτέμβριο του 2005 όταν ιδρύθηκε η εταιρία Speed Park και ανέλαβε να επαναφέρει την πίστα στην θέση που της αρμόζει. Μία πίστα με μία εξαιρετικά τεχνική αλλά και δύσκολη διαδρομή, που δικαιολογημένα, ονομάστηκε και σχολείο του καρτ στον Ελλαδικό χώρο. Από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της η Speedpark έδειξε την πρέπουσα προσοχή και υπευθυνότητα. Αφοσιώθηκε στην εκμάθηση και μετάδοση του καρτ αλλά και των κανόνων ασφαλείας και χρήσης των καρτ. Ένας υπερσύγχρονος στόλος από καρτ τελευταίας γενιάς με τα πιο προηγμένα συστήματα παρακολούθησης αλλά και χρονομέτρησης των επιδόσεων των οδηγών καλύπτει σχεδόν όλες τις ηλικίες και τις πιο αυξημένες απαιτήσεις για πλήρη οδηγική απόλαυση αλλά και εκμάθηση. Το δυνατό όμως σημείο της Speedpark είναι το απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της και η πλήρη ενημέρωση που προσφέρουν υπεύθυνα και απλόχερα σε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους οδηγούς. Σε ένα εξαιρετικά φιλικό αλλά και συνάμα αυστηρό, στα θέματα ασφαλείας, περιβάλλον είναι ευπρόσδεκτοι όλοι αυτοί που θέλουν να ανακαλύψουν, να μάθουν, αλλά και να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και τις δεξιότητες τους στον απίθανο χώρο του καρτ.
Μεγαρίδος, Συντριβάνι  Ασπρόπυργος
Τηλ.: 2105570839

4. Speedforce, Κορωπί

Ένα Καρτ για μικρόυς και μεγάλους! Ένα όμορφο περιβάλλον δημιουργήθηκε για να γίνει στέκι για όσους αγαπούν τα μικρά αλλά γρήγορα ΚΑΡΤ. Θέλετε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές σας και να ανεβάσετε την αδρεναλίνη σας στα ύψη; Στην πίστα Καρτ “SPEEDFORCE” σας δίνεται η ευκαιρία για εκπαίδευση και απόκτηση εμπειριών πάνω στην οδήγηση με την επίβλεψη και την καθοδήγηση έμπειρων ανθρώπων στο χώρο, όπου μπορεί κανείς να μάθει να οδηγεί απλά,αργά η γρήγορα. Η πίστα Καρτ διαθέτει χρονομέτρηση, καρτ baby, mini, τετράχρονα 270cc, τετράχρονα 400cc και δίχρονα 125cc και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες ανεξαρτήτως φύλλου από 5 χρονών έως και όσους αισθάνονται ακόμη νέοι! Αναψυχή, διασκέδαση, γνώση και ταυτόχρονα παιχνίδι σας περιμένει στην πίστα καρτ «SPEEDFORCE» όπου θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μικρούς και μεγάλους πρωταθλητές του καρτ και να τους συμβουλευτείτε για καλύτερη οδηγική συμπεριφορά.
Σκοπευτηρίου 7, Κορωπί
Τηλ.: 21066211036947074291

5. RacingKart Santa Marina, Αγία Μαρίνα Αττικής

Η R.K.S.M. είναι ένα από τα κορυφαία Go Kart Track στην Ελλάδα! Προσφέρει στους επισκέπτες όλων των ηλικιών την ευκαιρία να απολαύσουν τις πολλές υπηρεσίες ψυχαγωγίας σε ένα ασφαλές και γεμάτο διασκέδαση περιβάλλον. Στο R.K.S.M., η ικανοποίησή σας είναι η απόλυτη προτεραιότητά των υπευθύνων και στόχος τους είναι να διασφαλίσουν ότι έχετε τον καλύτερο χρόνο στην επίσκεψή σας. Η R.K.S.M. παρέχει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ψυχαγωγίας σε επισκέπτες όλων των ηλικιών. Τα διασκεδαστικά πάρτι, οι εκδηλώσεις και οι δραστηριότητες υψηλής αδρεναλίνης είναι εγγυημένα για να σας κάνουν να χαμογελάσετε. Η πίστα καρτ της Αγίας Μαρίνας διανύει τα 30 χρόνια λειτουργίας της προσφέροντας πάντα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στην ενοικίαση καρτ. Η πίστα μας που είναι πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη, μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις κατηγορίες καρτ, όπως: baby, τετράχρονα 270cc και 390cc, δίχρονα 125 rotax της sodi, ακόμη και αγωνιστικά καρτ. Οι ηλικίες που καλύπτουμε ξεκινάνε απο παιδία 5-7 ετών εώς και πολύ έμπειρους ενήλικους οδηγούς. Με δυο επιλογές διαδρομών 315 μέτρα και 900 μέτρα, κερκίδα με πανοραμική θέα, χώρος parking για τους επισκέπτες – ιδιωτικά go-kart και καφε-μπαρ, μπορεί να κάνει την διασκέδαση-ψυχαγωγία σας ακόμα πιο ευχάριστη.
34οχλμ, Λεωφόρος Αθηνών – Σουνίου, Κορωπί
Τηλ.: 6988607668

6. Athens Circuit, Μέγαρα

Το αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων – Athens Circuit – είναι η πρώτη πίστα αυτοκινήτου που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα στις παρυφές της πόλης των Μεγάρων. Μόλις 35 km από το κέντρο της Αθήνας, 5 λεπτά από την έξοδο της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα και 700m από το σταθμό του προαστιακού σιδηροδρόμου. Η πίστα Κάρτ βρίσκεται δίπλα στην μεγάλη πίστα του αυτοκινητοδρομίου Μεγάρων. Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2006, είναι αριστερόστροφη, καλύπτει 40 στρέμματα και έχει μήκος 975m και μέσο πλάτος 8m. Η πίστα διαθέτει προς ενοικίαση, ειδικά επιλεγμένα μονοθέσια και διθέσια καρτ εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ισχύος ώστε να ταιριάζουν με το μέγεθος και τις ιδιαιτερότητες της και να προσφέρουν πραγματική οδηγική απόλαυση.
41ο χλμ Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου 263, Κόμβος Πάχης Μεγάρων, Μέγαρα
Τηλ.: 2296089180

http://citykidsguide.com