Cooking

Μάφιν Μπανάνα – Σοκολάτα

κύρια φωτογραφία συνταγής Μάφιν Μπανάνα - Σοκολάτα
Τέλειος συνδυασμός μπανάνας – σοκολάτας!! Εύκολο στην παρασκευή του, Γευστικό “μάφιν”, αγαπημένη γεύση των παιδιών για το πρωινό, το σχολείο, για τον απογευματινό καφέ!!! #δοκιμάζω
 45΄

Υλικά

 10-12 τεμάχια
  1. 3/4 κούπας καστανή ζάχαρη
  2. 150 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  3. 2 αυγά
  4. 1 & 1/2 κούπας μαλακό αλεύρι
  5. 1/2 κ.γ. κανέλα
  6. 150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα η’ δάκρυα σοκολάτας
  7. 2 ώριμες μπανάνες λιωμένες

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ σε δυνατή ταχύτητα το βούτυρο με τη ζάχαρη για 5 λεπτά. Προσθέτουμε τα αυγά, ένα – ένα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε το αλεύρι με την κανέλα.
    Χτυπάμε για 2 λεπτά ακόμη, κλείνουμε το μίξερ, και προσθέτουμε τη σοκολάτα και τις λιωμένες μπανάνες.
    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 βαθμούς στον αέρα, μοιράζουμε το μείγμα σε ειδικό ταψάκι με θήκες, για μάφιν. Ψήνουμε για 35 λεπτά.
    Δοκιμάζουμε αν είναι έτοιμα με οδοντογλυφίδα. Σερβίρουμε σε δίσκο και απολαμβάνουμε….

    Μάφιν Μπανάνα - Σοκολάτα φωτογραφία βήματος 1Μάφιν Μπανάνα - Σοκολάτα φωτογραφία βήματος 1Μάφιν Μπανάνα - Σοκολάτα φωτογραφία βήματος 1
  2. Καλή σας Απόλαυση!!!!!!!!!!!

    http://cookpad.com