LIFE & STYLE

Πανεύκολα τρουφάκια χωρίς ζάχαρη

Υλικά :

  1. 180 γρ. μούσλι
  2. 130 γρ. φυστικοβούτυρο
  3. 60 γρ. μέλι
  4. 2 κ.σ. νερό
  5. ινδοκάρυδο

Μέθοδος Εκτέλεσης :

  1. Αλέθουμε το μούσλι για λίγο στο blender (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν το αλέθουμε τελείως).
  2. Το βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το μέλι, το φυστικοβούτυρο, το νερό και ανακατεύουμε.
  3. Σκεπάζουμε με μεμβράνη το μπολ και το βάζουμε μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει.
  4. Πλάθουμε σε μπαλάκια των 20 γρ. και τα ρολάρουμε σε ινδοκάρυδο.

 

Πηγή : dimitrismichailidis.com