Cooking

Πεντανόστιμο αρνάκι ραγού

Πεντανόστιμο αρνάκι ραγού

Η καλύτερη συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι σας. Πεντανόστιμο αρνάκι ραγού. Φτιάχνεται εύκολα και υπόσχεται απόλαυση σε κάθε μπουκιά. Δοκιμάστε το οπωσδήποτε!

Υλικά συνταγής

  • 1.200 γρ. αρνάκι μπούτι
  • 120 γρ. ελαιόλαδο
  • 1 κιλό ντομάτες, φρέσκες
  •  2 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 2 λεμόνια
  • 1 κ.σ. ζάχαρη
  • 1 ποτ. κρασί
  • 1 κύβο λαχανικών
  • 4 σκ. σκόρδο
  • Μαϊντανό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής

Αρχικά τσιγαρίζουμε το κρέας, μέχρι να κάνει κρούστα.

Σε άλλη κατσαρόλα, σοτάρουμε το σκόρδο και ρίχνουμε στη συνέχεια το κρέας να σωοταριστούν μαζί.

Έπειτα, σβήνουμε με κρασί που έχουμε διαλύσει μέσα τον πελτέ.

Όταν το φαγητό αρχίσει να βράζει, ρίχνουμε την αλεσμένη ντομάτα, το ζωμό λαχανικών, αλάτι, πιπέρι και λίγο από το μαϊντανό.

Το αρνάκι ραγού είναι έτοιμο.

Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Συμβουλές

  • Σερβίρουμε με φρεσκοκομμένο μαϊντανό και τηγανητά κολοκυθάκια ή μελιτζάνες.

http://supersyntages.gr