Cooking

Σαλάτα με κόκκινες φακές

Υλικά:

  • 250 γρ. κόκκινες φακές
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1-2 κ. σ. κάπαρη
  • 1 κόκκινη πιπεριά
  • 1 πορτοκαλί πιπεριά
  • αλάτι
  • 1-2 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1-2 κ. σ. ξύδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις φακές σε λίγο αλατισμένο νερό, για 10 λεπτά.
  2. Τις ξεπλένουμε σε σουρωτήρι και τις βάζουμε σε μπωλ.
  3. Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές.
  4. Χτυπάμε σε μπωλ το λάδι με το μπαλσάμικο και περιχύνουμε τη σαλάτα μας.

ΠΗΓΗ:http://citykidsguide.com